My way of doing business

Ondernemen zit in mijn bloed! Ik ben een Limburger met een open mind en heb al veel van de wereld mogen zien.

Ik heb een natuurlijke aanleg voor design en inrichting. Na mijn studie International Business Marketing heb ik bij verschillende bedrijven en multinationals voor A merken gewerkt in product – en vastgoedmarketing. 

Verder ben ik een visionair, goalgetter en een out-of-the-box denker. Om het hoogst haalbare te bereiken, leg ik de lat voor mezelf hoog. Voor minder doe ik het niet.

Door mijn gedrevenheid, eigenzinnigheid en enthousiasme ben ik niet te stoppen. Kimpression Luxury Homes zal daarom snel op de vastgoedkaart staan. Zeker weten!

Opvallende verschijning

Zeggen dat je het anders wil doen, is een belofte. Bij Kimpression zijn aandacht, transparantie en opmerkelijkheid verankerd in de bedrijfsfilosofie. Wie zich door Kimpression laat bijstaan bij de verkoop van de woning, krijgt volledige en bijzondere aandacht. Voor het huis plaatsen we geen geel, groen, rood, blauw bord maar 

een chique bord uitgevoerd in zwart en goud. Synoniem voor kwaliteit en eerlijkheid. Daarnaast is er op het bord ruimte om enkele sterke kenmerken van het huis te benadrukken. Iedereen die via Kimpression een huis verkoopt of koopt, kan vanzelfsprekend rekenen op een respectvolle en discrete behandeling.

 

... Jullie gastvrijheid heeft ons ook geraakt. Je verkoopt een huis als een object of je verkoopt er een met een ziel, een verhaal, een gevoel... In het eerste geval koop je een huis, in het tweede een thuis... en dát kan het hopelijk worden: ons thuis! ...

Nathalie & Guus

 

... Mochten we ons huis ooit willen verkopen zal ik altijd aan je denken, mede omdat je aanpak me erg aanspreekt ...

Kay & Anky