Wat nu ...

… als je een huis hebt te verkopen dat niet voor iedereen financieel haalbaar is?

… als je een villa of landhuis hebt dat niet meer de uitstraling heeft die bij de moderne tijd past?

… als de inrichting gedateerd is?

… als de omgeving waar jouw herenhuis staat zo is veranderd waardoor het geen statig pand meer is?

Dan staat het vermoedelijk of heel lang te koop of je moet blijven zakken met de prijs. Dat is onvermijdelijk. Met woningen die al langer te koop staan is iets aan de hand, is de gedachte. En deze perceptie is helaas reality.

Als je dit niet wilt, zal je het anders moeten aanpakken. Met een bord voor de deur en een ‘dienstmededeling’ op de website van de makelaar en Funda, ga je niet snel bezichtigingen krijgen en verkopen.

Kimpression gaat voortvarend te werk

Als ervaren productmarketeer weet ik – Kim Gelissen – precies wat nodig is om een product de juiste kwaliteit en aandacht te geven en dat is altijd verrassend.

Het is belangrijk dat elke potentiële koper zich thuis moet kunnen voelen bij een bezichtiging. Een woning moet de potentie hebben om te overtuigen en moet de potentie laten zien. Een eenvoudige aanpassing aan de woning kan heel veel impact hebben op belangstellenden. Dat kun je realiseren of door het tonen van impressies.

sfeerimpressie keukenblokontwerp

Werkwijze Kimpression

De werkzaamheden van Kimpression zijn onderverdeeld in vier activiteiten, te weten: MY SCAN, MY STYLING, MY MARKETING en MY SALES. 

Als Kimpression - na een vrijblijvend kennismakingsgesprek - de verkoopopdracht krijgt, starten we met een inventarisatie. We maken een afspraak om het huis en directe omgeving te inspecteren.

We willen alles weten om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, bijzonderheden en pluspunten die het huis te bieden heeft. MY SCAN regelt ook een professionele bouwkundige inspectie, die bijdraagt aan de waardebepaling. Als we alle informatie verzameld hebben, komen we terug om het rapport en de vervolgstappen te bespreken.

Als naar aanleiding van het MY SCAN rapport blijkt dat de woning veel meer kans heeft op een goede en snelle verkoop door aan de woning enige aanpassingen te verrichten, stellen we dit voor. Dat kan variëren in het (tijdelijk) restylen van de woning of bepaalde vertrekken.

Dit om de woning aantrekkelijker te maken en beter aan te laten passen bij het huidige tijdsbeeld en stijlkenmerken. Als een aanbouw- of verbouw de woning veel voordelen biedt, moeten we dat tonen door middel van impressies. Het is nu eenmaal zo dat mensen bij een vluchtige kennismaking van het huis, zich onvoldoende kunnen voorstellen wat allemaal mogelijk is.

Wanneer de styling gedaan is, worden er mooie foto’s gemaakt, eventueel filmpjes geschoten en een goed verhaal geschreven. Daarnaast moeten de feiten kloppen. Plattegronden moeten worden getekend als deze niet voorhanden zijn. De woning mag geen geheimen meer hebben. Als het verhaal staat, gaat het online en krijgt het huis een uitgebreide pagina op kimpression.nl en regelen plaatsing op Funda.

Maar daar blijft het niet bij. Kimpression wil het huis optimaal presenteren aan de markt. Via social media geven we aandacht en maken we reclame waar nodig. Dit bespreken we altijd vooraf zodat u achteraf niet met onvoorziene kosten wordt geconfronteerd.

Als gegadigden het huis willen bezichtigen, maken we - in overleg met de klant - een gunstige afspraak. Gunstig omdat we liever geen rondleiding willen geven als het bijvoorbeeld regent. Want een mooie tuin heeft dan snel een trieste aanblik. Als invallend daglicht een pré is, dan organiseren we ook geen bezichtiging als het schemert. Daar wordt niemand blij van.

Kimpression is bij elke bezichtiging aanwezig en neemt daarvoor de tijd. Belangstellenden zijn gasten en worden als zodanig ontvangen en behandeld. Met hoffelijkheid, vriendelijkheid en gastvrijheid. Eenmaal binnen dien elke bezoeker dient zich thuis te voelen. Het huis moet de gasten omarmen. Kimpression doet dat op geheel eigen wijze en dat wordt gewaardeerd.

Kimpression komt als geroepen wanneer de verkoop tegenzit

Als je nu via een andere makelaar je huis in de verkoop hebt en dat lukt niet, bel me dan eens. Ik doorbreek tradities en vaste patronen en dat pakt heel goed uit.

Kim Gelissen gooit bladeren omhoog

Win-win

Okay, dat hoor ik wel vaker, maar Kimpression gaat echt uit van een win-winsituatie. Als verkoper kun je alleen dan optimaal tevreden zijn met de verkoopprijs als de koper optimaal tevreden is met de aangeboden woning. Kimpression stelt daarom alles in het werk om elke woning, bungalow, landhuis of herenhuis optimaal te kunnen presenteren.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met me op.   

My partners

Als je mij vraagt om je huis te verkopen dan krijg je echt waar voor je geld. Kimpression werkt samen met een aantal gespecialiseerde partners. We bundelen van onze expertises om jullie woning naar tevredenheid te verkopen.

Ruimtemakers

Real estate architecten
Roger Martens, Jacco Paleij

Teamenzo

Reclame, Content marketing & Design
Theo Basstein

Logo hovenier Groenstudio

Groenstudio

Green developers

Planburo B

Tuinarchitecten
Martijn Laughs

FairySales

Sales Coach
Marije Basstein

B1original

Binnenhuisarchitect
Boy

Intermezzo Sittard

Design accessoires